Routeen - objavte teenagerskú kozmetiku s ľahkými textúrami

Puberta prináša pleti prvé výrazné zmeny a tá si začína vyžadovať starostlivosť primeranú veku. Ako spoznáte, že je čas na prvú rutinu? Keď sa pokožka začne viac mastiť, dochádza k výraznejšiemu poteniu. Pri upchávaní pórov vznikajú drobné pupienky, ale aj komedóny (čierne bodky) na čele a v konečnom dôsledku aj akné. V tom štádiu je potrebná rada dermatológa, ale aby sme sa pokúsili nezrovnalosti čo najviac zmierniť a predchádzať im, existuje denná rutina. A práve preto vznikol rad Routeen.

Štyri kľúčové kroky

Je dobre známe, že správna starostlivosť o pleť pozostáva z jemného čistenia, dennej hydratácie, občasného cieleného pílingu a SPFochrany. Routeen ponúka sadu základných produktov v podobe gélového čističa, ošetrujúceho séra proti nedokonalostiam a dvoch rôznych výživných a hydratačných krémov pre rôzne potreby a preferencie pleti.

Routeen reFRESH čistiaci pleťový gél je jemný čistiaci gél pre všetky typy pleti, ktorý odstraňuje make-up, SPF a nahromadený kožný maz. Na pokožke vytvorí penu a nevysušuje, ale vyživuje ju množstvom zložiek, ako je ektoín na vyrovnanie úrovne hydratácie, pantenol na stimuláciu obnovy pleti, extrakt z divokej čučoriedky pre sťahujúci účinok (optické zúženie pórov) a extrakt z rooibosu na upokojenie kože. Tento gél má príjemnú ovocnú vôňu figy a granátového jablka.

Textúry, vôňe a efekty

Po očistení nasleduje sérum a to Routeen reSTART BHA pleťové sérum s 2% kyselinou salicylovou, extraktom zo sladkého drievka a MSM. Toto minimalistické ošetrujúce sérum dáva tínedžerskej pleti presne to, čo potrebuje. Pomáha uvoľniť póry a udržiavať pleť hladkú a zdravo vyzerajúcu. Je vhodné pre zmiešanú a mastnú pleť so sklonom k upchávaniu pórov. Vysoké percento kyseliny salicylovej reguluje sekréciu kožného mazu a udržuje viditeľnosť pórov "pod kontrolou". MSM pôsobí ako akási podpora starostlivosti o aknóznu pleť, zatiaľ čo výťažky zo sladkého drievka a hamamelu pomáhajú zjemňovať škvrny, upokojujú pokožku a pôsobia na optické zúženie pórov. Je dôležité poznamenať, že sérum je možné používať v závislosti od potrieb pleti – od niekoľkokrát týždenne až po každý večer, s dostatkom hydratácie a SPF ochranou ráno.

Hydratácia na záver  

Routeen deLIGHT pleťový gél-krém je ľahký krém typu vzdušného gélu s úplne bezolejovým zložením. Je obohatený o beta-glukán pre hĺbkovú hydratáciu, pantenol pre stimuláciu obnovy pokožky, výťažky z kaktusu opuncie proti nepravidelnostiam a zeleným čajom pre antioxidačný účinok. Je ideálny pre všetky typy pleti, najmä pre zmiešanú a mastnú pleť, ktorá potrebuje veľmi ľahké textúry produktov, ale aj nekompromisnú hydratáciu. Rovnako ako pri čistiacom géle vás poteší ovocnou vôňou figy a granátového jablka.

Routeen rePLUMP hodvábny pleťový krém je klasickejší krém s hodvábnou textúrou, no od ostatných krémov sa líši zložením s nižším komedogénnym potenciálom, keďže neobsahuje vysoko výživné oleje a maslá. Obsahuje niacínamid pre rovnováhu a hydratáciu sekrécie kožného mazu, vitamín E pre antioxidačný účinok a výťažky zo sladkého pomaranča a jablka pre revitalizáciu a hydratáciu. Osloví všetky typy pleti, najmä v prípade dehydratácie. Má príjemnú pomarančovú vôňu.

Na prvú rutinu nie je nikdy neskoro

Počas čakania na Routeen SPF určite odporúčame Fluid na tvár SPF 50 Professional pre spoľahlivú ochranu vo všetkých situáciách. A nemenej dôležité – hoci je Routeen určený pre tínedžerskú pleť, produkty z tejto kolekcie sa ľahko zmestia aj do o niečo „zrelších“ rutín. Všetky produkty sú vegánske a netestované na zvieratách.