Ako si vybrať prírodný krém podľa typu pleti

Hydratácia je pre pleť kľúčová a správny výber krému podľa individuálnych potrieb môže výrazne prispieť k príjemnému, hodvábnemu pocitu zdravej pokožky so sviežim vzhľadom a bez pocitu pnutia. Suchá pleť okrem hydratácie potrebuje aj premastenie, ktoré sa dosahuje lipidmi a zmäkčujúcimi látkami. Zatiaľ čo dehydrovaná pleť potrebuje (takmer výlučne) zvlhčenie. Práve pri výbere ideálneho krému z certifikovanej prírodnej slamienkovej kolekcie vznikajú otázky, a preto sme sa rozhodli vám výber uľahčiť.

Prírodný slamienkový krém - ktorý si vybrať Olival_1 

Mastná pleť potrebuje hydratáciu

Zmatňujúci slamienkový fluid je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí majú zmiešanú až mastnú problematickú pleť so sklonom k ​​pupienkom, tvorbe akné a uzavretým komedónom. Tento krém vďaka ľahkej textúre nezanechá mastnú stopu, rýchlo sa vstrebe a jeho zložky skvelo fungujú na spomínané ťažkosti.

Olival zmatňujúci fluid

Výťažok z tymiánu v kréme a jeho hlavné zložky, tymol a karvakrol, sú zodpovedné za aktívne protizápalové a antimikrobiálne pôsobenie. Spolu s olejom z kamélie, ktorý je mimoriadne bohatý na kyselinu alfa-linolénovú a kyselinu linolovú, sú určené na zmiernenie a prevenciu nedokonalostí. Pri dlhodobom používaní zmatňujúci slamienkový fluid reguluje tvorbu mazu a zabraňuje jeho nadmernej tvorbe.

 

Zmiešaná pleť potrebuje starostlivosť

Regeneračný slamienkový krém je namiešaný tak, aby zmiešanej pleti poskytol to najlepšie z oboch svetov – bohatú hydratáciu a zároveň starostlivosť s ľahkou, rýchlo sa vstrebávajúcou textúrou. Starostlivo vybrané zložky, ako je slamienkový esenciálny olej, makadamiový olej, pupalkový olej, nechtík a extrakt z ľubovníka bodkovaného hĺbkovo vyživujú a hydratujú pokožku.

 Olival regeneračný krém

 

Extra hydratácia pre normálnu pokožku

Extra hydratačný slamienkový krém je dlhoročným bestsellerom práve preto, že poskytuje všetku potrebnú hydratáciu a zanecháva hodvábnu pokožku hebkú na dotyk. Má výživnú textúru, založenú na prirodzenej synergii slamienkovej silice, jojobového oleja, pšeničných klíčkov a výťažkov z mrkvy a medovky pre dlhotrvajúci pocit výživy a hydratácie. Je ideálny pre pleť, ktorá nie je problematická a ktorá je vhodná pre starostlivosť s prírodnými olejmi.

Olival extra hydratačný krém

Suchej pokožke chýba premastenie

Extra bohatý slamienkový krém je určený pre pleť, ktorá rýchlo „vypije“ všetky krémy a potrebuje bohatú, hustú, výživnú textúru s výraznou dávkou olejov. Tento krém obohatený o komplex slamienkovej silice, olivový olej, marhuľové jadrá a výťažky z aloe vera a harmančeka zabráni šupinateniu a nepríjemnému pocitu pnutia. Zároveň bohato vyživí extrémne suchú i zrelú pokožku. Má veľmi výživnú textúru, a preto je primárne určený na použitie pri večernej starostlivosti, ale dá sa použiť aj ráno.

Olival extra bohatý krém

Certifikát NATRUE pečiatka kvality

V roku 2014 slamienkový rad ako prvý v Chorvátsku získal nezávislý certifikát NATRUE pre prírodnú a bio kozmetiku. Nezávislé certifikáty sú jediným kvalitatívnym ukazovateľom kvality prírodnej kozmetiky, keďže všetky segmenty produktu, od samotného zloženia až po výrobný proces, sú dlhodobo a nepretržite monitorované.

Pre získanie a udržanie tohto certifikátu je potrebné dodržiavať prísny štandard. Okrem iného sú povolené iba prírodné zložky organického pôvodu, zložky získané z rastlinných zdrojov a bioidentické zložky a je vylúčené použitie zložiek syntetického alebo umelého pôvodu. Napríklad krémy neobsahujú syntetickú parfumovú vôňu, takže voňajú ako ich prírodné zložky, čo môže zapríčiniť mierne odchýlky vo vôni pri jednotlivých várkach produktov. To je skutočné unikum prírodnej kozmetiky.