Doprajte pokožke vzpruhu so zelenou kávou

Znečistené ovzdušie, UV žiarenie, stres a nedostatok spánku urýchľujú proces prirodzeného starnutia organizmu, čo sa okamžite prejaví aj na pokožke. Prvé jemné vrásky, stratu pružnosti,  pevnosti a žiarivého tónu pleti je však možné oddialiť s pomocou zelenej kávy.

zelená káva  
Káva pre povzbudenie tela i pokožky

Veľa ľudí ju miluje. Ráno na zobudenie, poobedie ku koláčiku či ako príjemné spestrenie milého stretnutia. Áno, reč je o káve. Vedeli ste však, že čerstvá, nepražená káva obsahuje viac ako zaujímavý balíček zdraviu a pleti prospešných látok? Za studena lisovaný prírodný olej zo zŕn zelenej kávy je bohatý na mimoriadne výživné esenciálne mastné kyseliny, antioxidanty a ďalšie aktívne zložky, ktoré účinne vyhladzujú vrásky, hydratujú pokožku, obnovujú vitalitu a zdravý vzhľad pleti.

  

Olej s trojitým účinkom

Zelená káva účinne chráni bunky pred oxidačným stresom (smog, fajčenie) a stimuluje vznik nových, čím sa obnovuje štruktúra a textúra pleti. Podporuje tvorbu kolagénu a elastínu, čím posilňuje tkanivovú sieť, ktorá udržiava pokožku vypnutú, pevnú, elastickú a mladistvú. Stimuluje produkciu akvaporínov (vodných kanálikov v pokožke) a udržiava hydratáciu, nevyhnutnú pre zachovanie rovnováhy pokožky. Účinne zlepšuje cirkuláciu a hydratáciu vo všetkých vrstvách pokožky.

 

Oživte svoju každodennú rutinu

Majúc na pamäti množstvo výhod a nevyužitý potenciál zelenej kávy, experti z Olivalu pod vedením magistry Vlasty Pojatina navrhli inovatívny rad starostlivosti o tvár s esenciálnym olejom, získaným so zelenej kávy. Jeho účinok je posilnený výživnými olejmi z jojoby a makadamového orecha, ktoré "uzamknú" aktívne látky hlboko v pokožke, ktorá sa rozžiari a vyhladí. Aktívne látky v oleji zo zelenej kávy sú také účinné, že môžu vyvolať i dočasné začervenanie pokožky, ktoré sa však rýchlo stratí. Produktový rad pozostáva zo štyroch produktov, ktoré zabezpečia kompletnú starostlivosť o tvár. Dlhodobé testy potvrdili, že výrobky sú vhodné pre všetky typy pleti.

  

Vylepšite všetky kroky starostlivosti o pleť

Prvým krokom je vždy dôkladné čistenie pleti. Odstránenie make-upu a nečistôt z tváre, oblasti očí, čela a krku zabezpečí Micelárna voda so zelenou kávou, ktorá vďaka účinným zložkám pokožku zároveň hydratuje a obnovuje jej prirodzenú rovnováhu. Po očistení prichádza na rad výživa, hydratácia a boj či predchádzanie vráskam. Aplikujte koncentrované Sérum proti vráskam s olejom so zelenej kávy na jemné línie a vrásky okolo pier a očí. Počkajte niekoľko minút a vychutnajte si osviežujúci pocit a krásne vypnutú pleť. Teraz ste pripravení na tretí krok - množstvo výživy a aktívnych látok v podobe krémov. Rad so zelenou kávou obsahuje dve verzie. Ľahký krém proti vráskam má jemnú textúru, rýchlo sa vstrebáva a zanecháva pokožku hodvábne jemnú, takže je ideálny na deň a ako podklad pod make-up. Bohatý Výživný krém proti vráskam je vhodný pre nočnú starostlivosť, pretože pokožku hĺbkovo vyživuje, hydratuje , zabraňuje tvorbe vrások a stimuluje regeneráciu pleti.

 

Nájdete na eshope