Dvojfázové čistenie pleti pre zdravú a krásnu pokožku

Ak hľadáte čistenie pleti, ktoré je dôkladné a pleť nevysušuje, tak potom určite siahnite po dvojfázovej čistiacej starostlivosti. Mikroemulzia a amino gél - dva jednoduché, ľahké a jemné kroky na každodenné čistenie pleti vnesú sviežosť do vašej večernej kozmetickej rutiny.

olival dvojfázové čistenie DC 

Jednotka na začiatok

Mikroemulzia označená číslom 1, prezdrádza že ide o prvý krok čistenia tváre. Ide o ľahký, vzdušný olej strednej hustoty na báze kaprylových triglyceridov, obohatený o skvalán a konopný olej pre výživu, ako aj extrakt zo sladkého drievka a vitamín E pre protizápalový a antioxidačný účinok. Tento olej jemne rozpúšťa a odstraňuje dokonca vodeodolný make-up a opaľovacie prípravky. Pri kontakte s vodou emulguje, mení sa na mlieko a veľmi ľahko sa úplne opláchne, pričom zanechá pokožku mimoriadne jemnú bez pocitu pnutia alebo suchosti. Dá sa použiť na všetky typy pleti. Na nanesenie stačia len vlastné dlane, takže ide o produkt, vďaka ktorému šetríte aj životné prostredie. Mikroemulzia je dodávaná v balení s pumpičkou, vďaka ktorej sa produkt ľahko používa – pár ťahmi pumpičky sa aplikuje na suché dlane, od 20 sekúnd do minúty (v závislosti od sily make-upu) sa jemne masíruje na suchú tvár a potom ju treba len opláchnuť.

 

Krok dva pre dokonalé výsledky

Amino gél, druhú časť tzv. DC metódy alebo techniky dvojitého čistenia. Je to veľmi hydratačný, ľahký gél, bohatý na hydratačné látky, ktorý mimoriadne šetrne čistí pleť od zvyškov make-upu, nečistôt a pripravuje ju na ďalšiu starostlivosť. Je obohatený o betaín, kyselinu polyglutámovú, alantoín, aloe vera a extrakt zo sladkého drievka, ktoré spoločne hydratujú pokožku, zabraňujú vysušovaniu a pôsobia protizápalovo a upokojujúco. Amino gél je vďaka svojmu jemnému zloženiu primárne určený na druhý krok čistenia tváre, ale dá sa použiť aj samostatne v prípade, že na tvári nenosíte make-up, SPF ani niekoľko vrstiev produktov alebo ak chcete použiť iba gél v DC metóde. Gél je rovnako ako mikroemulzia dodávaný s pumpičkou – niekoľkými ťahmi pumpičky sa vytlačí do vlhkých dlaní, vmasíruje sa na vlhkú tvár a opláchne sa, po ňom nasleduje tonikum, sérum, krém.

 

Bez zbytočných aditív

Oba produkty neobsahujú pridané vône ani farbivá a sú vhodné pre všetky typy pleti. Môžu sa stať súčasťou vašej rannej aj večernej rutiny alebo, keďže povaha každej pleti je individuálna, viete ich jednoducho zaradiť do vašej kozmetickej rutiny podľa potreby.