Niacínamid je hviezdou nového profesionálneho set B3

V profesionálnej sade B3 nájdete vitamínové sérum B3 s vysokým percentom niacínamidu a vitamínový krém B3, vyladený tak, aby dokonale dopĺňal a zároveň umocňoval pôsobenie séra. A samozrejme, malé prekvapenie - čierny obsidiánový masážny valček na tvár.

olival niacinamid 

Kde je niacínamid, tam je pleť bez nedokonalostí

Naše predchádzajúce sety Professional pokrývajú rôzne potreby pleti, no veríme, že táto sada poteší najviac tých, ktorí sa trápia s nedokonalosťami v podobe akné, čiernych bodiek, chcú regulovať nadmerné mastenie pleti a zmierniť vzhľad rozšírených pórov. 8%-ný v sére B3 poskytne pleti široké spektrum účinkov od hydratácie a upokojenia, posilnenie prirodzenej bariéry pokožky až po zmiernenie účinkov vonkajších stresorov s antioxidačným účinkom. Neutrálna hodnota pH bude vyhovovať aj citlivejšej pokožke a dobre funguje s derivátmi vitamínu C, ako je SAP (sodium ascorbyl fosfát) vo vitamínovom sére C, kyselina hyalurónová a podobné látky. Napríklad, ak používate vitamínové sérum C ráno, môžete do svojej rutiny bez váhania pridať vitamínové sérum B3 alebo B3 krém. Niacínamid je výborným ranným doplnkom rutiny pre zmiešanú až mastnú pleť a ak používate retinoidy večer.

 

Profesionálny set B3 – celá paleta aktívnych látok

Ako obyčajne sme nezostali len pri jednej ingrediencii, ale rozhodli sme sa opäť pustiť do synergických akcií, ktoré jednoducho zbožňujeme. Vo vitamínovom sére B3 sme zapracovali aj kyselinu tranexamovú v koncentrácii 1 %, ktorá sa zameriava na redukovanie viditeľnosti škvŕn, jazvičiek a prispieva k rovnomernejšej štruktúre pleti. Dodatočný upokojujúci a hydratačný účinok sa dosiahne pridaním extraktu z kôry magnólie, xylitolu a pantenolu, ktoré spolu stimulujú obnovu pokožky. O kôre magnólie je známe, že obsahuje aktívne zložky magnolol a honokiol, ktoré zmierňujú zápalové procesy a spomaľujú starnutie kožných buniek a xylitol znižuje stratu vlhkosti. [1] Vitamínové sérum B3, určené pre zmiešanú až mastnú pleť s výraznou T-zónou a nedokonalosťami, sa aplikuje na vyčistenú a mierne navlhčenú pleť pred krémami a/alebo olejmi a možno ho kombinovať s profesionálnym sérom C a profesionálnymi krémamis s ochranným faktorom či každodennou starostlivosťou. V prípade, že sa aplikuje v rovnakej rutine so sérom C, aplikuje sa pred ním.

 

Prvý gélový krém v rade Professional

Vitamínový krém B3 je bielo-modrastej farby, neobsahuje však pridané farbivá ani vonné látky. Jemnú pastelovú farbu a jemne orieškovú vôňu získava z prírodného oleja z nemeckého harmančeka. Pre všetkých, ktorým veľmi chýbal ľahký, rýchlo sa vstrebávajúci gél-krém, bude vitamínový krém B3 skutočným zázrakom. Vďaka nižšiemu percentu niacínamidu sa môže používať so sérom B3 alebo samostatne, navyše je obohatený o extrakt z kôry magnólie, skvalán a pantenol. Okrem toho, že zmiešanú a mastnú pleť hĺbkovo hydratuje, zanecháva ju jemne matnú a robí ju jemnou a hladkou na dotyk. Rovnako ako sérum je možné ho kombinovať s ďalšími Professional sérami ako vitamínové sérum C, vitamínové sérum RA, 4H hydrátorom a ďalšími.

 

Hĺbková masáž tváre s texturovaným rollerom z čierneho obsidiánu

Elegantná čierna farba masážneho rollera na tvár ideálne zapadá dizajnom do minimalistického radu Professional. Vyrobený z pravého obsidiánu vzniknutého rýchlym ochladzovaním lávy, môže mať rôznu farbu od čiernej, čierno-sivej až po sivú. Má dva konce, jeden širší a textúrovaný na hĺbkové ošetrenie a masáž kožného tkaniva a druhý tenší a užší, ideálny pre časti tváre, ako sú spánky a oblasť pod očami.

Set kúpite TU

[1] Junho Park, Jongsung Lee, Eunsun Jung, Yumi Park, Kukhyun Kim, Byunghwa Park, Kwangseon Jung, Eunkyung Park, Jieun Kim, Deokhoon Park, In vitro antibakteriálne a protizápalové účinky honokiolu a magnololu proti Propionibacterium sp., Európsky žurnál farmakológie https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0014299904005849 prístupný 30.9.2021.