Malý, no extra silný bojovník proti vráskam

Človek by neveril, no prvé známky starnutia sa prejavujú už krátko po prekročení dvadsiatky. Na tvári vznikajú prvé mimické vrásky, ktoré zvyčajne vymiznú po aplikácii hydratačného krému. V tridsiatke sú to však už vrásky spojené s dehydratáciou pokožky a uvoľnením spojovacieho tkaniva. V štyridsiatich rokoch sa podporné tkanivo stáva menej pevné a vrásky sú výraznejšie. Pokožka sa stenčuje, stráca elasticitu a vrásky sú hlbšie, zatiaľ čo v päťdesiatke sú výraznejšie a trvalé. Pravidelná starostlivosť o pokožku v podobe kvalitných hydratačných krémov môže výrazne spomaliť starnutie pokožky a sérum založené na aktívnych zložkách s vysokým účinkom proti starnutiu obmedzí tvorbu vrások.

 

slamienkové hyaluronové sérum

Malý zázrak, ktorý dokáže veľké veci

Hyalurónové sérum obsahuje niekoľko účinných látok, ktoré aktívne pôsobia proti starnutiu. Kyselina hyalurónová je prirodzenou zložkou mladej pokožky, ktorá sa z nej s pribúdajúcimi rokmi postupne stráca. Kyselina hyalurónová obsiahnutá v sére vyplní medzibunkovú oblasť, naviaže vodu, čím zvlhčí a spevní pleť. Je to jedna z najznámejších účinných látok proti vráskam. V Olival slamienkovom sére používame Hyaluronát sodný, čo je soľ kyseliny hyalurónovej, pretože má menšie molekuly ako samotná kyselina hyalurónová (čím je vysoko prenikavý) a dokáže lepšie zadržiavať vodu ako akákoľvek iná prírodná substancia, Pre lepšiu predstavu, dokáže naviazať až tisícnásobok svojej váhy. Vďaka týmto vlastnostiam preniká po nanesení na pleť hlboko do pokožky, udržiava a priťahuje v nej vodu. Stimuluje krvnú mikrocirkuláciu v pokožke, absorbciu živín a zlepšuje metabolizmus. Toto všetko vedie k jemnej, hladkej pokožke s nižším výskytom vrások a celkovo plnším vzhľadom.

Slamienkový olej má prirodzený účinok proti starnutiu. Zjemňuje vrásky, oživuje a regeneruje pleť so známkami únavy a vyčerpanosti. 

Beta glukán je silný antioxidant, ktorý zmierňuje proces starnutia pokožky, najmä dôsledky fotostarnutia a oxidačných procesov, spôsobených vonkajším prostredím. 

Polyméry cukru vypĺňajú vrásky, revitalizujú pokožku a dopĺňajú účinok kyseliny hyalurónovej.

 

Výhodami hyalurónového anti-aging séra sú rýchle pôsobenie a účinok spevnenia pokožky, ktorý je viditeľný už 5 minút po aplikácii. Dlhodobé používanie séra zvyšuje elasticitu a hustotu pokožky a znižuje viditeľnosť vrások i prvé príznaky starnutia pokožky. Všetky zložky sú prírodného pôvodu, zatiaľ čo vysoké koncentrácie prísad prispievajú k rýchlemu a účinnému pôsobeniu gélu.

Pre tie najlepšie výsledky naneste sérum na očistenú a vlhkú pokožku tváre ráno a večer. Použite ho niekoľko minút pred aplikáciou krému alebo oleja. Nezabudnite, že len pravidlné používanie prinesie tie najlepšie výsledky.

 

Nájdete na eshope