Nefritový valček – pradávny pomocník pre krásnu pleť

Vo svete krásy existuje veľa metód, pomocou ktorých si ženy udržiavajú svoju mladosť a krásu. Trendy sa však vždy vracajú k metódam, ktoré boli známe už v minulosti. Jednou z nich je masáž tváre pomocou kamenného valčeka – jadeid rollera. Viete, prečo by ste ho mali začať používať?

nefritový valček 

Sila nefritu je známa už od 7. storočia

Polodrahokam nefrit, alebo Čínsky jadeid zohráva pri tejto metóde významnú úlohu. V orientálnej, najmä čínskej kultúre, je veľmi uznávaný, pretože predstavuje nežnosť a čistotu. Číňania veria, že lieči choroby močových ciest, pomáha pri odvodňovaní, bolestiach hlavy a čistí telo od toxických látok. Čínska aristokracia ho používala na odbúravanie negatívnej energie z tela a neskôr ho začala používať aj v  každodennej starostlivosti o pleť.

Všetci vieme, že masáž má výborný relaxačný účinok pre celé telo. Ak sa však k masáži pridajú aj výhody nefritu, dosiahnete tým skutočne profesionálnu SPA atmosféru. Čínske ženy si to uvedomujú a aj v súčasnosti patrí valček s nefritom k ich bežnej kozmetickej výbave.

Zistili, že tento malý praktický nástroj – masážny valček s nefritovým kameňom po oboch stranách, jedným väčším a druhým menším, aktivuje lymfatický systém a znižuje opuch tváre,  extrahuje toxíny z tela a prináša harmóniu do energetického poľa osoby, ktorá ho používa.

 

Redukcia vrások, opuchu očných viečok, akné a bolesti hlavy

Presvedčenie východnej kultúry o pozitívnej energii drahokamov a polodrahokamov sa pomaly, ale isto rozšírilo aj do západnej kultúry. Obojstranný masážny valček z nefritu ohromil dámy, ktoré ho začali denne používať na celú tvár i krk.

Aplikácia nefritovej masáže zlepšuje cirkuláciu krvi a spevňuje kontúry tváre. Vďaka tomu sa spomaľuje tvorba vrások a znižuje ich viditeľnosť. Aby boli účinky nefritu čo najefektívnejšie, odporúča sa uchovávať ho v chladničke.

Určite ste už vyskúšali alebo aspoň počuli o obľúbenej masáži  tváre ľadovou kockou. Jadeidový valček je však sofistikovanejší ako kocka ľadu a s ohľadom na všetky jeho vlastnosti aj oveľa efektívnejší. Je vhodné ho použiť napríklad aj proti bolesti hlavy, kde si ním môžete jemne masírovať spánky.

Okrem toho pravidelné používanie valčeka znižuje výskyt akné v okolí brady, čeľustí a v ostatných oblastiach, kde sa toxíny najviac hromadia.

 

Pre dosiahnutie maximálneho účinku skombinujte nefritovú masáž so sérom

Valček odporúčame používať ráno i večer. Vo večerných hodinách vám pomôže pripraviť pleť na regeneráciu počas spánku  a ráno aktívne pôsobí proti opuchom, únave  a podobne. Ak ho použijete po aplikácii séra na tvár, efektívnejšou absorbciou séra zvýšite účinky aktívnych látok v ňom obsiahnutých.

Napriek tomu, že už iba samotné použitie nefritového valčeka vám poskytne kúpeľnú atmosféru, obohaťte ju aj o profesionálne produkty. V závislosti od potrieb pokožky tváre si vyberte profesionálnu súpravu P alebo profesionálnu súpravu C. V obidvoch setoch nájdete sérum i krém na tvár, ktorých plný potenciál rozviniete pomocou priloženého nefritového valčeka.

 

Najskôr dôkladne očistite tvár a krk a naneste sérum na pokožku tváre. Pomocou valčeka začnite masážou od krku až po pokožku hlavy. Používajte iba jeho samotnú hmotnosť bez ďalšieho tlaku na valec.

Opakujte 3 až 6-krát a potom prejdite do oblasti očí, kde potrebujete použiť menšiu, užšiu časť vášho rollera. Venujte osobitnú pozornosť oblasti pier, kde taktiež použite jeho užšiu časť.

Po masáži vyživte svoju tvár vhodným krémom. Nepotrvá dlho a vy si určite  zvyknete na túto ľahko prístupnú a kráľovskú starostlivosť o krásu, ktorá sa rýchlo stane súčasťou vašej každodennej rutiny a prinesie skvelé výsledky.

 

SETY S NEFRITOVÝM VALČEKOM NÁJDETE TU