Nie je deodorant ako deo krém

prírodné deo krémy Olival článok 1160x376

Leto je obdobie, kedy viac ako inokedy potrebujeme kvalitný deodorant, ktorý zvládne „záťažové testy“ na výbornú. Často siahneme po známom a overenom deodorante bez toho, že by sme nejako riešili jeho zloženie, čo môže byť chyba, pretože veľakrát deodoranty známych značiek obsahujú chemikálie, ktoré môžu byť zdraviu škodlivé.

Na rozdiel od syntetických deodorantov prírodné deo krémy sú akýmsi návratom k tradícii v kombinácii s najmodernejšími poznatkami a skúsenosťami, aby ste dosiahli želaný efekt bez akýchkoľvek zbytočných chemikálií. Keďže sú deo krémy 100%ne prírodné, sú vhodné aj pre citlivú pokožku, pretože neobsahujú potenciálne dráždidlá ako je alkohol, konzervačné látky, parabény, hliník, umelé vône či farbivá.

  

Aktívne látky, používané v prírodných deo krémoch

Sóda bikarbóna (hydrogénuhličitan sodný), vo forme kryštalických mikročastíc, upravených pre aplikáciu na pokožku, je účinná látka, ktorá ako súčasť krémového základu dokonale neutralizuje pot a nepríjemný zápach ako vedľajší účinok potenia.

Esenciálne oleje pôsobia antibakteriálne, pokožke dodávajú príjemnú vôňu a zároveň predlžujú dlhotrvajúci efekt olejovej zložky deo krémov - bambuckého masla a kokosového oleja. Výhodou tejto receptúry je súčasná deodorácia, starostlivosť o pokožku a jej hydratácia počas celého dňa. Deo krém nenarúša prirodzenú funkciu pokožky a neupcháva póry.

  

Starostlivo vybrané 100% prírodné zložky aj pre najcitlivejšiu pokožku

Prírodné deo krémy môžu používať aj deti so zvýšenou fyzickou aktivitou alebo vstupujúce do obdobia puberty, keď zvýšená produkcia hormónov vedie k zvýšenému poteniu. Okrem toho majú deo krémy aplikátor, ktorý sa veľmi dobre prispôsobuje tvaru podpazušia, pričom zabezpečí, že krém sa nanesie vo veľmi tenkej vrstve a nezanecháva hrubý film. Prírodné deo krémy sú dostupné v piatich voňavých variantoch, ktoré dokážu uspokojiť požiadavky aj tých najnáročnejších.

  

Vôňa pre každého

Osviežujúci Deo krém s rozmarínom a citrónom má mierny antiseptický účinok, ktorý zabraňuje rastu mikroorganizmov, čím eliminuje zápach a dodá podpazušiu sviežu citrusovú vôňu.

Kombinácia esenciálnych olejov mäty a levandule je ideálna pre horúce letné dni, zabezpečuje jedinečný pocit komfortu, levanduľa krásne vonia, zatiaľ čo mäta vytvára chladivý pocit na pokožke.

Deo krém s jemnou vôňou ruže je určený ľuďom s veľmi citlivou pokožkou s častými alergickými reakciami.

Čajovník ako najvýkonnejší prírodný antiseptik v deo kréme má jedinečný a silný účinok, ktorý trvá celý deň. V kombinácii s kokosovým olejom sa jeho účinok predlžuje a zápach potu neutralizuje. Tento deo krém je určený ľuďom, ktorí sa nadmerne potia, športujú alebo sú vystavení mimoriadnej záťaži.

Zelený čaj v prírodnom deo kréme má silné antioxidačné schopnosti, ničí voľné radikály vznikajúce pri potení a svojou jemnou vôňou neutralizuje pot. Účinok a príjemná vôňa vydrží celý deň.

  

Čo dodať na záver?

Kvalitu prírodných deo krémov potvrdzuje aj medzinárodný certifikát NATRUE, ktorý je zárukou toho, že deo krémy značky Olival spĺňajú najvyššie štandardy prírodnej a organickej kozmetiky.

 

Nájdete v eshope