Zmažte pigmentové škvrny, spomienky vašej pokožky na drobné prehrešky

Naša pokožka si pamätá všetky naše drobné prehrešky, nadmerné slnenie, užívanie liekov a antikoncepcie, ale i hormonálne zmeny v tehotenstve a menopauze. Vystavená všetkým týmto vplyvom a  každodennému stresu nám všetko oplatí vo forme nepravidelnej pigmentácie a tvorby pigmentových škvŕn na tvári, rukách či tele. Inovatívne hyperpigmentačné sérum zmierňuje prirodzenou cestou viditeľnosť týchto škvŕn , pričom pokožke poskytuje dokonalú starostlivosť.

 Hyperpigmentačné sérum

Sila prírodných olejov v boji proti škvrnám

Bežné prípravky proti hyperpigmentácii ponúkajú do istej miery zlepšenie textúry a vzhľadu pokožky, avšak vďaka určitým zložkám, ktoré niekedy spôsobujú zvýšenú citlivosť pokožky, sa ich aplikácia najčastejšie odporúča na jeseň a v zime.

S ohľadom na túto skutočnosť Olival vyvinul sérum založené na bohatstve a synergii niekoľkých druhov prírodných olejov s rôznymi vlastnosťami, ktoré regulujú tvorbu melanínu v pokožke, zároveň ju vyživujú, pričom nepôsobia na pokožku agresívne a nespôsobujú jej fotosenzitivitu. Hyperpigmentačné sérum Olival je tak možné používať počas celého roka.

 

Oleje z citrónu a svetlice obohatené prírodným alfa-bisabolom efektívne znižujú produkciu melanínu. Olej z makadamových orechov prispieva k rýchlej a silnej absorpcii a vyživuje všetky typy pokožky, zatiaľ čo čílsky olej z maliny chráni pokožku pred slnečným žiarením a pôsobí protizápalovo. Sérum je v podstate suchý olej, čiže do pokožky rýchlo vsiakne a nemastí ju. Vďaka svojmu výnimočnému zloženiu má však aj ďalšie pozitívne účinky – pôsobí proti starnutiu pokožky, protizápalovo, pleť regeneruje, upokojuje, hydratuje a udržiava jej elasticitu.

  

Overený výsledok pri všetkých typoch pokožky

Olival sérum proti hyperpigmentácii úspešne znižuje viditeľnosť rôznych pigmentových škvŕn, od tmavých škvŕn, cez farebné mapy až po škvrny po jazvách a akné. Testovaním bolo preukázané, že pravidelné používanie výrobku viedlo k výraznému zníženiu viditeľnosti škvŕn v priebehu 3-4 týždňov a toto zlepšenie pretrvávalo aj po ukončení jeho používania.

Vďaka svojmu zloženiu a vlastnostiam, hodvábnej štruktúre a rýchlej absorpcii je sérum vhodné pre všetky typy pokožky od citlivej až po problematickú. Môžete ho použiť samostatne na postihnuté miesto, ale aj na celú tvár, alebo ho pridať ako ďalší krok v každodennej starostlivosti o pleť. Odporúčame produkt používať 2-krát denne (ráno i večer), po jeho aplikácii počkať cca 5-10 minút a následne naniesť svoj obľúbený krém, sérum alebo olej.

 

Nájdete na eshope